Tak til alle jer som kom og besøgte Sign, Print & Pack 2017 i Odense! På glædelig gensyn den 18.-19. september 2019.

Nedenfor et par stemningsindtryk fra messen i 2017

Det flotteste Sign, Print & Pack, vi har set længe

At der var mange udstillere til årets messe, var ingen hemmelighed. Men der kom også mange mennesker, og det var et nysgerrigt og købelystent publikum.
Det første salg, vi fik nys om, var på Konica Minolta-standen, hvor der blev indgået aftale om køb af en AccurioPress C6100. Det var CoPrint, der var i investeringshumør, som de allerede på forhånd havde varslet i en udtalelse.
Men også på fx Neopoststanden kunne de melde om solgte maskiner. Ja, der så ud til, at der valgt ”Solgt-skilte” på næsten alt udstyret torsdag eftermiddag.
Generelt kom de besøgende både for at se, hvad der var af nye teknologiske muligheder, men også for at møde branchen og kolleger, for på den måde at holde sig opdateret.

Årets bedste kåret…

Årets bedste stand samt årets bedste nyhed inden for hver de tre kategorier Sign, Print og Pack blev kåret af publikum på den netop afholdte messe i Odense. Konkurrencen var arrangeret af Print og Medier og gav publikum mulighed for at vælge blandt de kandidater, som udstillerne havde opstillet i konkurrencen.

I kategorien bedste stand var alle kandidater. Både Hexis og Macrodot trak mange stemmer med deres inddragende tilgang til standen, men i sidste ende var det Vink Plast, som for første gang deltog i Sign, Print & Pack, der løb med prisen. Om ideen bag standen fortæller Helle Houlberg Zepernich:
– Nøgleordet var det brede sortiment med massevis af produkter – præcis som når man går ind i en slikbutik. Derefter tog det ikke lang tid før foldbarhed blev omsat til lakridskonfekt, de mange akrylfarver blev til bolsjer, tapet og gulvfolie blev til candystore, Katz skiltekarton blev til kræmmerhuse og meget andet.

Wrappingkonkurrencen åbnede øjnede for nye muligheder

Signe Lund fra JJ Kommunikation var taget en tur til Odense blandt andet for at se den væg, hun havde været med til at designe for en af messens udstillere. Men hun var der også for at se, hvad der var af forskellige muligheder inden for kommunikation. Har blandt andet fået øjnene op for mulighederne med at indpakke ting.
– Det havde jeg ikke tænkt på tidligere. Generelt har jeg fået mange gode ideer, fortalte Signe Lund, som tog mini-kaffepause på emballageudstilingen, hvor der stod nogle reboardmøbler.

FOR UDSTILLERE

Tilmeldingsgebyr: kr. 4.500 ekskl. moms

Kvm-pris kr. 1.445 ekskl. moms

Priseksempler

9 kvm   – kr. 13. 005 + tilmelding

12 kvm – kr. 17.340 + tilmelding

15 kvm – kr. 21.675 + tilmelding

24 kvm – kr. 34. 680 + tilmelding

48 kvm – kr. 69.360 + tilmelding

Halplan 2019
Odense Congress Center hal C


Klik på planen for at se en større version.

Bestil din stand nu!

Ønsker du at booke en af de sidste ledige stande,
så kontakt Peter Ollén på +46 730 298 733 po@agi.se
Lis Lykke på +45 31641311, ll@agi.dk

Bestil din stand nu!

INKISH.TV proudly presents: Sign, Print & Pack - Lasertryk.dk

INSPIRATION

Branchens største messe og mødested. Der bliver meget at se på. Sign, Print & Pack er rammen for det mødested, hvor branchens involverede parter kan se og høre nyheder. Både de mere tekniske og de mere kreative samt ikke mindst forretningsmuligheder. Og det er stedet, hvor der kan netværkes. Med kolleger, med konkurrenter, med fagfolk, med leverandører og med kunder.

Kom og se. Kom og hør. Kom og bliv set. Kom og bliv hørt.

UDBYTTE

Ny teknologi. Ny viden. Nye idéer. Nye muligheder. Har du ikke haft tid til at besøge Interpack, Fespa eller fx Drupa, så har Sign, Print & Pack de sidste nyheder. Nok ingen verdenspremierer, men flere Danmarkspremierer, du kan se frem til at opleve.
Besøg messen med det åbent sind og gå hjem med nye input til morgendagens løsninger og forretningsidéer, der kan betyde den afgørende forskel for dig og din virksomhed.

AKTIVITETER

Der bliver wrappet: DM i wrapping, rigtig mange tilmeldte deltagere. Vil du evt. på venteliste til mesterskabet, send en mail til jv@villumsign.dk. Der er også Hexis The Battle. Og DM for skiltetekniker-elever, robotdemonstration og den store ”berømte” tryksagsudstilling samt en lidt mindre emballageudstilling, og et væld af øvrige aktiviteter på standene.

Tilmelding til Sign, Print & Pack nyhedsbrev

  • Tilmelding til Sign, Print & Pack nyhedsbrev

SEMINAR

PRAKTISK

Viden og inspiration
Kom til Odense og få både viden og inspiration fra professionelle branchefolk. Du møder både forhandlere og producenter. Du oplever nyeste teknologier, og ser muligheder.

Kom og netværk
Sign, Print & Pack 2019 – Mødestedet for alle der arbejder med sign, print, emballage og kommunikation. Det er en unik mulighed for alle, der vil udvide det professionelle netværk.

Det praktiske
Odense Congress Center 18. – 19. september 2019. Gratis adgang ved online billetbestilling. Åbningstider: kl. 9.00 – 17.00. Fagmesse. Aldersgrænse min. 18 år.

FIND VEJ TIL ODENSE CONGRESS CENTER (Ørbækvej 350, Odense)

PARTNERE

logo

MEDIEPARTNERE

logo