Velkommen til Sign, Print og Pack 2017, 20-21. september, Odense Congress Center

Nu gør vi klar til næste store danske messe for sign- og printmarkedet: Sign, Print & Pack 2017. Det bliver igen i samarbejde med Skiltebranchen i Danmark, og stedet bliver også i 2017 Odense Congress Center, men denne gang i den store hal C.

En af årets fornyelser er at vi skifter navn til Sign, Print & Pack. Det betyder at vi også udvider messen med udstillere fra emballagesegmentet
– ikke blot emballagetryk.

Banners, prospects etc.

Kort resumé af Sign&Print og Pack Denmark
Klick på billedet for at se en komplet version.


Banners till markedsføring
160 x 300px, jpg

300 x 250px, gif

468 x 144px, gif

390 x 180px, gif

FOR UDSTILLERE

Det er muligt allerede nu at reservere stand.
Ring til Lis Lykke +45 31 64 13 11, eller send en mail til ll@agi.dk

Tilmeldingsgebyr: kr. 4.000 ekskl. moms

Kvm-pris kr. 1.390 ekskl. moms

Priseksempler

9 kvm   – kr. 12.510 + tilmelding

12 kvm – kr. 16.680 + tilmelding

15 kvm – kr. 20.850 + tilmelding

24 kvm – kr. 33.360 + tilmelding

48 kvm – kr. 66.720 + tilmelding

Halplan 2017

Odense Congress Center hal C


Klik på planen for at se en større version.

Bestil din stand nu!

INSPIRATION

Branchens største messe og mødested. Når messen åbner til september 2017 er der gået to år siden sidste messe i 2015. Der bliver meget at se på. Sign & Print er blevet mødestedet, hvor branchen kan se og høre nyheder. Både de mere tekniske og de mere kreative. Og det er stedet, hvor der kan netværkes. Med kolleger, med konkurrenter, med fagfolk, med leverandører og med kunder.

Kom og se. Kom og hør. Kom og bliv set. Kom og bliv hørt.

UDBYTTE

Ny teknologi. Ny viden. Nye idéer. Nye muligheder. Alt det nye, og alt det der bare virker, kan opleves på Sign & Print.
Som udstiller får du en unik mulighed for at præsentere dine løsninger til et relevant og professionelt marked. Du får gode leads med hjem. Det ved vi fra tidligere år.
Alle besøgende, der kommer med et åbent sind, går hjem med nye input til morgendagens løsninger og forretningsideer, der kan betyde den afgørende forskel for dig og din virksomhed.

NYHEDER

I lighed med tidligere vil vi igen byde velkommen med en fantastisk tryksagsudstilling arrangeret af Janne Høgshøj fra Danish Connection. Og Ole Solskin vil stå for DM i Wrapping. På seminarscenerne vil vi også i 2017 sætte fokus på både det kreative med flere indlæg om design og på management med indlæg om fx 3D-print som forretningsmulighed, hvad kan IoT (Internet of Things) komme til at betyde, og hvad sker der på skiltemarkedet.

  • Tilmelding til Sign og Print nyhedsbrev

SEMINARPROGRAM

Igen i 2017 bliver der seminarer fra to scener. Den ene forbeholdt de kreative. Den anden Management. Talere vil løbende blive præsenteret her på siden,når vi begynder at få aftaler på plads i løbet af foråret 2017. Talere opdateres løbende…


Jesper Clement


Den kreative scenePuneet Oberoi


Den Kreative Scene torsdag den 21. SeptemberKaare Bjørn Jensen


Den kreative scene


No items found

PRAKTISK

Viden og inspiration
Kom til Odense og få både viden og inspiration fra professionelle branchefolk

Kom og netværk
Sign, Print & Pack 2017 – Mødestedet for alle der arbejder med sign, print og grafisk kommunikation. Det er en unik mulighed for alle, der vil udvide det professionelle netværk.

Det praktiske
Odense Congress Center 20. – 21. september 2017. Gratis adgang ved online billetbestilling. Åbningstider: kl. 9.00 – 17.00 begge dage. Sign, Print & Pack er en fagmesse. Aldersgrænse min. 18 år.

FIND VEJ TIL ODENSE CONGRESS CENTER (Ørbækvej 350, Odense)

PARTNERE

logo

logo